– بوپروپیون (ولبان)چیست:
-داروی بوپروپیون(Bupropion) یا ولبان(wellban) یک داروی ضد افسردگی جدید و مدرن است که از طریق افزایش نوراپی نفرین و دپامین در مغز اثر می کند.این دارو بخاطر تاثیر خوبی که بر بهبود قوای جنسی(برخلاف داروهای سروتونینی که میل و قوای جنسی را کاهش می دهند) دارد و همچنین بخاطر افزایش تمرکز و نیز نداشتن خواب آلودگی در طول روز و نداشتن افزایش وزن و پایین نیانداختن فشار خون هنگام ایستادن( هیپوتانسیون اورتواستاتیک) و نیز نداشتن عوارض آنتی کولینرژیکی( مثل احتباس ادرار )،سودمندی بالاتر و عوارض کمتری نسبت به داروهای قدیمی تر (مانند سه حلقه ای ها) دارد و می تواند شادی و نشاط و انگیزه را برای فرد مبتلا به افسردگی بهمراه آورده و او را به زندگی قبلی خود برگرداند.علاوه بر این یک تاثیر ِ ویژه این دارو ، کمک به ترک سیگار می باشد( فقط فرم zyban).
– موارد مصرف بوپروپیون:
این دارو در موارد زیر و صرفا با تجویز پزشک متخصص قابل مصرف میباشد:
۱- اختلال افسردگی ماژور (major depressive disorder)
۲- برای ترک سیگار(فقط فرم zyban):در کنار رفتاردرمانی در کسانیکه انگیزه ی قوی برای ترک دارند.اینکار با تحریک دپامین در ناحیه پاداش مغز و یا با مهار گیرنده های استیل کولینی نیکوتین انجام می شود.
۳-درمان افسردگی فصلی(Seasonal affective disorder)…مثل افسردگی زمستان
۴- درمان افسردگی دو قطبی: بعضی از متخصصین معتقدند احتمال عود فاز سرخوشی با این قرص کمتر از سایر ضدافسردگیهاست.
۵- درمان کمکی همراه با داروهای سروتونینی(SSRIها) جهت کاهش عوارض جنسی آنها.
۶_اختلال بیش فعالی(ADHD): این دارو بعنوان خط دوم درمان بیش فعالی و کمبود تمرکز( یعنی بعد از ریتالین و استراموکس) بکار میرود.مخصوصا در صورت همزمانی بیش فعالی با افسردگی،یا همزمانی با اختلال سلوک یا اختلال مصرف مواد میتواند بکار رود.همچنین در صورت وجود داشتن اختلال تیک که نمیتوانیم از داروهای محرک سمپاتیکی استفاده کنیم در آنصورت بوپروپیون می تواند انتخاب مناسبی باشد.
۷- در ترک کوکایین:بوپروپیون می تواند در کاهش هوس مصرف(craving) موثر باشد
۸-بهبود عملکرد جنسی:در کسانیکه در برانگیختگی و ارضا و ارگاسم مشکل دارند.
– منع مصرف بوپروپیون:
۱-صرع
۲- بی اشتهایی عصبی( آنورکسیا نروزا)
۳-صرفا با خواندن این مطلب یا مطالب مشابه در اینترنت شروع به خوردن این دارو نکنید یا سرخود دارویی که برای دیگران موثر بوده است را مصرف نکنید.شما به همه ی ریزه کاریهای تاثیر این دارو و تداخلات آن با مواد درون بدن یا داروهای دیگر واقف نیستید.درست است که ما در دنیای اطلاعات اینترنتی زندگی می کنیم اما در رشته ی پزشکی تجربه مهمتر از دانش نوشتاری و کتابی است .شما تجربه ی کافی برای تجویز سر خود این دارو را ندارید.خواهش میکنم با سلامتی و جان خود بازی نکنید.
۴-مصرف همزمان الکل(چون منجر به تشنج می گردد)و یا ترک ناگهانی الکل(چون آن هم منجر به تشنج می گردد) …اگر شما همیشه و به مقدار زیاد الکل مصرف میکنید، ترک ناگهانی الکل برای شروع این قرص،خودش منجر به تشنج می گردد.
۵-مصرف همزمان با داروهای مهار کننده ی مونوآمین اکسیداز(MAOi) در عرض ۱۴ روز گذشته ( چون امکان تداخلهای خطرناک دارویی وجود دارد!!!!)مانند فنلزین-ترانیل سیپرومین -سلژیلین -ایزوکربوکسازید
تزریق متیلن بلو(methylene blue)
۶-قطع ناگهانی داروهای خواب آور( باز هم چون ممکن است منجر به تشنج شود) یا قطع ناگهانی داروهای ضدصرع
۷- فشارخون بالا ، بیماری قلبی، حمله قلبی
۸- فاز سرخوشی (مانیا) در بیماران دو قطبی
۹- سه ماه اول حاملگی
۱۰- شیردهی
۱۱- نارسایی کبدی
۱۲- نارسایی کلیوی
۱۳- در کسانیکه مستعد سو مصرف مواد هستند(ممکنه به این دارو وابسته بشن)
۱۴-توجه : گاهی در بیماران زیر بیست و چهار سال در دوهفته ی اول مصرف این دارو افکار ناگهانی خودکشی گزارش شده است.پس اطرافیان باید این نشانه ها را تحت نظر بگیرند و به پزشک خود گزارش بدهند:تغییر و نوسان خلق -تحریک پذیری-عصبانی شدن- دیر به خواب رفتن -اضطراب و سرآسیمگی -خصومت بی دلیل -پرفعالیتی- حملات پانیک- تکانشگری- بیقراری
۱۵- آلرژی
۱۶-گلوکوم( آب سیاه چشم)
۱۷-دیابت
۱۸-سابقه ضربه به سر یا تومور مغزی یا نخاعی
۱۹- دو فرم دارویی ازین قرص را همزمان مصرف نکنید مثلا اگر برای ترک سیگار Zyban مصرف می کنید،wellbanرا برای افسردگی مصرف نکنید.

۲۰-باز هم تاکید میکنم که بوپروپیون میتواند ایجاد تشنج کند بخصوص در هنگام وجود بیماریهای خاص یا مصرف داروهای خاص.
۲۱- اضطراب زیاد و بیماری هراس(پانیک).بخاطر اینکه این دارو دپامین را تحریک کرده و اضطراب را زیاد می کند.
۲۲- در کسانیکه دچار توهم، هذیان و کاتاتونیا و یا دلیریوم هستند، مصرف این دارو امکان تشدید حالات آنها را دارد.
– اسامی دارو:
نام ژنریک
Bupropion
_اسم تجاری
-wellban(در ایران)
-Aplenzin
-Wellbutrin
– forfivo xl
-Zyban(برای ترک سیگار به این فرم تولید میشود)
-Budeprion xl
-Buproban

– دوزاژ و نحوه ی مصرف بوپروپیون:
۱-این قرص در دوزهای ۷۵ ، ۱۰۰و ۱۵۰ میلی گرمی موجود است که صرفا با نسخهٔ پزشک قابل تهیه میباشد.مصرف با غذا یا بی غذا تاثیری در جذب دارو ندارد ولی اگر دچار تهوع میشوید با غذا مصرف کنید.
۲- نیمه عمر این قرص ۱۲ ساعت است و دوز درمانی این قرص ۳۰۰ میلی گرم در روز میباشد که باید در دو وعده ی صبح و شب تقسیم گردد یعنی ۱۵۰ میلی گرم صبح و ۱۵۰ میلی گرم شب( برای قرصهای معمولی که آهسته رهش یا پیوسته رهش نیستند).خوردن دوز بالاتر در یک وعده احتمال وقوع تشنج را بالاتر می برد.
۳- حداکثر دوز درمانی در یک روز نباید از ۴۵۰ میلی گرم ( یعنی سه وعده قرص ۱۵۰ میلی) برای قرصهای معمولی و ۴۰۰ میلی گرم برای قرصهای طولانی اثر بیشتر باشد.
۴- برای ترک سیگار باید از یکهفته قبل از ترک این دارو شروع شود و کم کم به ۱۵۰ میلی گرم دو بار در روز برسد.دوره درمان برای ترک سیگار ۷ تا ۱۲ هفته ( سه ماه)است.
۵-همیشه از یک مارک و یک کارخانه ی تولید دارو استفاده کنید
۶-اگر یک وعده از قرص را فراموش کردید میتوانید آن را بمحض اینکه متوجه شدید مصرف کنید ولی اگر تقریبا چند ساعتی بیشتر به مصرف وعدهٔ بعدی نمانده است این کار را نکنید و فقط قرص وعدهٔ بعدی را بخورید. در هر صورت از دوبرابر کردن قرص برای جبران وعدهٔ فراموش شده اجتناب کنید.
۷-قرص را در دمای معمولی اتاق و دور از رطوبت و نور نگه دارید.
۸-خیلی خیلی مراقب باشید که بچههای کوچک دستشان به این قرص و سایر قرصهای اعصاب نرسد.
۹-لیست همه ی داروها حتی ویتامینهای مصرفی خودتان را به پزشکتان اطلاع دهید.
۱۰- این دارو بصورت کپسولهایی تهیه شده است که محتویات خود را بصورت آهسته آهسته(DELAYED RELEASE) آزاد میکند
۱-اگر احساس کرده اید که با مصرف این دارو حالتان خوب شده است آن را ناگهانی قطع نکنید چون دچار عوارض ترک ناگهانی خواهید شد.
۱۲-توجه داشته باشید که ممکن است این دارو بطور متناقضی در ابتدای درمان منجر به تیرگی شعور و کاهش هوشیاری و اختلال تفکر در شما گردد
– احتیاطات در مصرف بوپروپیون:
۱-اگر دچار آلرژی هستید یا اگر دچار شُدید این قرص را مصرف نکنید. علایم آلرژی میتواند اینها باشد: سرفه، تنگی نفس، خس خس سینه، ورم کردن لب یا زبان یا صورت، ورم کردن گلو، خارش و قرمزی و دون دون شدن پوست، کهیر در هر نقطه از پوست.
۲- مقادیر و دوزهای بالاتر ممکن است منجر به تشنج(seizure) گرد.که در اینصورت دارو باید درجا قطع شود.در غیر اینصورت قطع ناگهانی دارو صلاح نیست و منجر به علایم ترک ناگهانی می گردد
۳- قرص آهسته رهش(Extended-release) را نجوید و نشکنید بلکه یکجا قورت دهید.همچنین ممکن است تکه هایی از قرص آهسته رهش را در مدفوع خود مشاهده کنید که لازم به نگران شدن نیست.
۴- این قرص ممکن است ۴ هفته طول بکشد تا اثرات خوبش را نشان بدهد پس لطفا زود قضاوت نکرده و دارو را تا آنموقع قطع نکنید.
-زیبان (zyban)برای ترک سیگار:
۱- اگر زیبان (zyban) را برای ترک سیگار مصرف می کنید، فقط در هفته اول مجاز به کشیدن سیگار هستید و از هفته دوم به بعد حتما باید سیگار را قطع کنید. دوره درمان بین ۷ تا ۱۲ هفته یعنی سه ماه می باشد.
۲- اگر آدامس یا پک نیکوتین مصرف می کنید مراقب باشید همزمان سیگار نکشید چون سطح نیکوتین خیلی بالا میرود.
۳- ترک ناگهانی سیگار منجر به علایم ترک نیکوتین می گردد که علایمش اینهاست:
افزایش اشتها، افزایش وزن، بدخوابی، افت تمرکز، کاهش ضربان قلب، هوس مصرف دوباره سیگار، اضطراب، بیقراری، افسردگی، خشم، ناکامی، تحریک پذیری …این علایم ممکن است همزمان یا بدون مصرف زیبان(zyban)هم بوجود بیایند.
۴-ترک ناگهانی سیگار گاهی ممکن است منجر به بروز اختلال روانی جدیدی مثل افسردگی گردد.
۵-این دارو( زیبان) ممکن است بطور کاذب منجر به مثبت شدن آزمایش اعتیاد گردد ،برای همین حتما متصدی آزمایشگاه را در جریان بگذارید.
۶-پیش دکتر خود مخفی کاری نکنید و اگر الکل ،تریاک یا متادون مصرف میکنید بدون رودربایستی به او اطلاع دهید.یا مثلا اگر بیماری خاصی مثل فاویسم یا کولیت یا فشارخون دارید ،آنها را به پزشک خود اطلاع دهید.
۷- در کودکان و نوجوانان بعلت احتمال بروز افکار خودکشی و نیز در سالمندان بعلت کارکرد ضعیفتر کبد و کلیه ، این دارو را با احتیاط مصرف کنید
عوارض بوپروپیون:
۱-عوارض خفیف و گذرا:
این عوارض یا خودشان بتدریج برطرف میشوند و یا با یک تجویز دیگر بسرعت قابل رفع هستند.بنابرین وقوعِ آنها مجوزی برای قطعِ آنها نیست و شما فقط باید با پزشکتان تماس بگیرید:سردرد- لرزش-یبوست- تهوع -گیجی -خشکی دهان -بیخوابی -مشکل در بخواب رفتن-احساس اضطراب-درد مفاصل-خشکی دهان-آبریزش بینی
فشارخون را از نظر بالارفتن اندازه بگیرید( ولی معمولا اختلال قلبی عروقی ایجاد نمی کند).در ابتدای درمان ممکن است یادآوری بعضی کلمات با مشکل مواجه شود
۲- عوارض جدی:
احتمال بروز این عوارض کم است و فقط باید نسبت به بُروز آنها هوشیار باشید و سریعا به بیمارستان مراجعه نمایید:
۱-حمله ی تشنجی
البته در نظر داشته باشید که احتمال وقوع تشنج به دوز دارو بستگی دارد( یعنی دوزهای بالای ۳۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در روز) و این احتمال بیشتر از پنج صدم در صد برای دوز ۳۰۰ میلی گرم و یک دهم درصد برای دوز ۴۰۰ میلی گرم نیست که این درصدها با احتمال تشنج در سایر داروهای ضدافسردگی یکسان است.در کسانیکه الکل مصرف می کنند احتمال وقوع تشنج بالاتر است.
۲- حمله ی سرخوشی (مانیا) :که بصورت افزایش انرژی،پرسرعت شدن کلام و تفکر،رفتار بی پروا ،گستاخ ی و ماجراجویی جدید و عجیب،احساس نشاط بینهایت،خلق تحریک پذیر،بیخوابی،ولخرجی و افزایش تمایلات جنسی خود را نشان می دهد.
۳-تغییر غیرعادی در خلق و رفتار.
۴-تاری دید،دید تونلی،چشم درد،تورم چشم،دیدن هاله اطراف اشیا که همه ی اینها احتمال وجود آب سیاه یا گلوکوم را مطرح می کنند.
۵-اگر دچار کبودی ،مشکل در تنفس،تورم صورت و لب و زبان و گلو شدید یعنی شما دچار آلرژی شده اید و سریعا باید به بیمارستان مراجعه نمایید.
-علایم مسمومیت:
در صورت خوردن تعداد زیادی قرص و مسمومیت با آن( چه اشتباهی و چه به قصد آسیب زدن به خود ) علایم سفتی عضلات ،افزایش فشار خون،توهمات،ضربان های تپنده ی قلب(تاکیکاردی سینوسی) ،تنفس کم عمق و سطحی و تشنج و غش کردن بروز پیدا می کند ….فورا فرد مبتلا را به مرکز درمان مسمومیتهای دارویی (در تهران: بیمارستان لقمان ) برسانید.
سلام اقای دکتر.ممنون بخاطر وقتی ک برای ما میزارید.دکتر جان من ۲۶ سالمه و چند ماهی میشه تشخیص adhd داده شدم.دکتر برام ولبان ۷۵ سپس ۱۵۰ تجویز کردن.ک با خوردنش حالم فوق العاده خوب میشه ولی چندروز بعدش عصبانیت و حساسیت میاد سراغم.الان یکماهی میشه.بعدش دکتر بهم اتوموکستین با ریسپیردون داد عصبانیت نداشتم ولی تاثیر خوبیم روم نداشت و بشدت بیحال و بدون انگیزه هستم و استرس هم میگیرم.ولبان با اتوموکستین هم عصبانیتم رو برطرف نکرد.دکتر جان بخاطر کرونا نرفتم پیش دکتر.آیا میتونم همراه ولبان ریسپیردون مصرف کنم؟یا چ دارویی در کنارش بخورم ک عصبانیتم رو کنترل کنه؟با تشکر
بله خوبه
سلام.اقای دکتر.من قرص ولبان ۷۵ ک مصرف میکنم بدنم میخاره.چندجا خوندم ممکنه حساسیت از روکش قرصه باشه.روکشوو ک جدا کردم مصرف کردم خارشی نداشتم.ایا مشکلی پیش نمیاد؟
اگه از لحاظ گوارشی مشکلی پیدا نمیکنید.نه
اقای دکتر من الان دوماه ولبان ۱۵۰ میخورم هیچ تاثیری نداشته روم نه خستگی و خواب الودگیم نه افسردگیم،هرلحظه به فکر خودکشیم با کوچکترین چیز بهم میریرم میخوام تمام قرصامو یه جا مصرف کنم بمیرم ۳۰ سالمه هیچ امیدی به اینده ندارم
هر روز برنامه میریزم برا فردا که با انرژی روزمو شروع کنم ولی نمیشه ام ار ایمم کاملا نرمال بود یک هفته قبل پریودیم تا روز سوم چهارم بی دلیل مدام به فکر خودکشیم حتی تو این مدت چندبار با پلیس دعوا کردم کارم به دادگاه کشیده شده
از هیچی لذت نمیبرم از همه متنفرم از جنس مخالف بدم میاد هیچ تمایل جنسیم ندارم تا تنها میشم گریه میکنم،دکترمم تغییری تو نسخه دارویبم نمیده چکار کنم
بنظرم لازمه یه داروی سروتونینی مثل سرترالین یا سیتالوپرام بخورید
سلام بر اقای دکتر پهلوان و قهرمان علم روانپزشکی و با اخلاق جوانمرد. برای بنده سرترالین ۵۰ و بوپروپیون ۷۵ تجویز شده. سرترالین رو شب تجویز کردند و بوپروپیون صبح. ایا اشکالی ندارد مت هر دو دارو رو صبح ها با هم بخورم؟ یا اینکه مثلا بوپروپیون صبح ساعت ده و سرترالین را با ناهار؟ ارادتمندم.
با هم بخور رستم پهلوان
سلام آقای دکتر وقت بخیر
آیا ولبان برای سوشیال فوبیا و ترس خوبه؟
مشکل من بیشتر ترس هست تا اضطراب ،چون ترس باعث اضطراب میشه.
انتخاب اول نیست
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر
من برای افسردگی و وسواس پیش روانپزشک رفتم و علائمی مانند خستگی بی انگیزگی و خواب الودگی عدم رسیدگی به ظاهر بی تفاوتی عدم تمرکز ضعف حافظه اضطراب اجتماعی اعتماد به نفس پایین خود کم بینی و وسواس شستشو و وسواس فکری مو کندن و انزوا دارم دکتر برام تشخیص افسردگی متوسط وسواس و اضطراب دادن و فلوکسامین ۱۰۰ و ولبان ۱۵۰ تجویز کردن روزی یک عدد و من چون عوارض این داروها زیاده از ولبان شروع کردم روزی یک چهارم و بعد نصف کردم تا بعد تقریبا دو هفته اون یکی قرص رو هم شروع کنم طی این مدت با مصرف ولبان انرژیم زیاد شده خوابم هم کم شده ولی چشم درد شدیدی پیدا کردم و با نگاه کردن به صفحه گوشی دردش شدید میشه میخواستم ببینم عوارض همین دارو هست ادامه بدم یا نه و این عوارض برطرف میشه در صورت ادامه این عوارض چی جایگزین کنم که مثل همین قرص حالمو بهتر کنه قبلا پیش یه دکتر دیگه قرص فلوکستین هم مصرف کردم چون خواب الودگی زیادی داشت ول کردم همچنین قرص بوسپیرون هم تجویز کردن قبلا ولی خونریزی روده پیدا کردم . خودم فکر میکنم داروهای دوپامینی برام بهتر جواب میده چون علائم من بیشتر مربوط به کمبود دوپامین هس و در کنارش وسواس هم دارم ممنون میشم یه داروی کم عارضه و سبک که خواب الودگی و چاقی ایجاد نکنه و انرژی و انگیزه بده بهم معرفی کنید چون دوست ندارم داروهای قوی و پرعارضه که وابستگی میارن استفاده کنم و نظرتونو در مورد داروهایی که دکتر تجویز کردن بگید.ممنونم از راهنمایی و سایت خوبتون .
همین داروهای سروتونینی بهترین انتخاب هستند
سلام جناب دکتر
من بیشتر از یک سال که احساس خستگی میکنم
با کوچکترین فعالیت خسته میشم و کل روز مجبور میشم بخوابم
خوابم خیلی سبک خیلی وقتا خواب و بیدارم
در طول شبم بیشتر از ده بار بیدار میشم
حافظم خیلی ضعیف شده وتمرکزم ندارم چون قبلا تمرکزم خیلی زیاد بود ولی الان به سختی تمرکز میکنم
از خواب زیاد میپرم فک میکنم زلزله شده ولی بعدا میبینم بخاطر تپش قلبم بوده نوار قلبم دادم هیچ مشکل قلبی ندارم ازمایشمم خوب بود فقط t3 یکم پایین بود که گفتن مشکلی نیست
یه مدتم پرش پا داشتم که پرگابالین خوردم خوب شدم یه مدتم زیبوترین برام نوشتن که فکروخیالم کمترشد ولی یدفعه میزدم زیر گریه
ولی خوابم بهتر و عمیق تر شده بود
بخاطر گریه های بی دلیل و یهویب از دکترم درخواست داروی مودافینیل کردم برا یه مدت بلکه خواب و خستگیم کم بشه در طول روز ولی برام ام ار ای نوشتن،منم به شدت ادم ترسویی هستم خیلی اظطراب میگیرتم بخاطر کرونا نمیرم
من چکار کنم😔 زندگیم خیلی نباتی شده
دکترمم گفتن برات هیچ دارویی نمی نویسم تا mriتو نیاری که من واقعا نمیتونم برم
همین زیبوترین رو ادامه بدم؟
باید پزشکتون به تجویز خودش ادامه بده تا به بهترین ترکیب دارویی برسه
سلام مجدد خدمت شما آقای دکتر
مصرف همزمان بوپروپیون با اس سیتالو پرام، غلظت اس سیتالوپرام رو زیاد میکنه. همچنین مصرف بوپروپیون با فلوکستین، غلظت همدیگرو زیاد میکنن. با توجه به این موضوع از نظر شما بوپروپیون ۱۵۰ با فلوکستین ۲۰-۴۰ ایمن تر هست یا بوپروپیون ۱۵۰ با اس سیتالو پرام ۱۰-۲۰؟ با فرض اینکه هر دوی این داروها به بیمار میسازه.از پاسخ شما بی نهایت ممنونم
هیچکدوم خطرناک نیستن
سلام آقای دکتر
مصرف روزانه تری فلوئوپرازین۱ با بوپروپیون ۲۲۵ و فلوکستین ۶۰ مشکلی ایجاد میکنه؟
معمولا نه
سلام
آقای دکتر روانپزشکان جوان تشخیص دو قطبی و وسواس میدن ولی روانشناسان مسن سال تشخیص اضطراب و وسواس میدن . چگونه باید به صحه گذاری کرد روی تشخیص ها
واسه همینه مردم دنبال پزشکان با موی سفیدن
سلام
وقت بخیر آقای دکتر
مادرم ۶۲ سالشونه دیابت و فشار دارن و دارو میخورن . حدود دوساله در سمت راست سرشون نزدیک گوش صدای گوم گوم را میشنوند. (انگار چکش میزنن به اون ناحیه). تو این مدت گاباپنتین یک ماه خورده خوب نشده. الان هم ۴ روزه نورتریپتیلین ۱۰ میخوره خوب نشده. در پیاده روی تند این حالت شدید میشه.
آقای دکتر این حالت منشا عصبی داره یا مربوط به گوش میشه یا موارد دیگه؟
عوارض ناشی از بیماریها و داروهاشون به نظر میاد
با سلام مجدد. آقای دکتر ارجمند. فشار به چشمم میاد.یعنی احساس سنگینی وسوزش در چشم هایم میکنم.میترسم آب سیاه به چشم هایم بیاد.مصرف همزمان هر روز یک عدد پارکوسیتین ۲۰ با یک عدد بیپریدین آیا باعث آب سیاه آمدن به چشم هایم میشود?؟من ۹ روز هست این دو را مصرف میکنم وتنها داروهایی هستند که مصرف هر دو با هم من را خوب میکنند . هیچ داروهای دیگر من را خوب نکرده بود.به جز این دو دارو که خوبم میکند.ازچشم هایم نگران هستم لطفا راهنماییم کنید.خداحفظتون کند.
خب بی پریدینو نخور
با سلام و عرض ادب. من پارکوسیتین ۲۰ یک عدد با یک عدد بیپریدین مصرف میکنم. این دو دارو وقتی با هم مصرف میکنم اضطراب و افسردگی ام را خوب میکنند. تنها هر کدام را مصرف میکنم خوبم نمیکند. فقط دور چشمام کمی کبود شده است. از هیچ کدام داروهای سرتو تعیین نتیجه اصلا نگرفتم به جز این داروها. تو رو خدا آقای دکتر محترم داروی مکمل برای من بگید که آن دو دارو به چشم هایم فشار نیاورد. خدا حفظتون کنه.
فشار به چشمتون میارن؟؟؟یعنی چی متوجه نمیشم
سلام. من به خواست خودم دکترم موافقت کرد به جای ریتالین از ولبان ۷۵ استفاده کنم. درضمن ADHD هم ندارم.
مخصوصا صبح ها همیشه خواب الودگی و عدم تمرکز دارم که با ریتالین خیلی اوکی بودم ولی بعدش به شدت خسته میشدم.
الان ۷ روزه ولبان ۷۵ یک عدد میخورم. سه چهار روز اول پر انرژی بودم و خواب آلودگی صبح هم برطرف شده بود. ولی الان نه دوباره خواب آلودگی و کم بودن انرژی برگشته.
این قرص تا عمل کنه علائمش همینطوریه؟
چند روز باید صبر کنم اگر جواب نداد دوز دارو رو بیشتر کنم؟
تا ۱۵۰ میلی میشه افزایش داد بدون نگرانی
سلام
جناب دکتر
آدمی هستم که وسواس فکری دارم و در مواجه با مشکلات نوسان خلق دارم. چیزی که مانع پیشرفتم شده اینه که عاشقانه و با اشتیاق کاری را شروع میکنم ولی به سختی های کار که برخورد میکنم تسلیم میشم و اون کارو ادامه نمیدم و میرم سراغ کار دیگه و دوباره به سختی میخورم ادامه نمیدم.در واقع با کوچکترین استرسی از هدف اصلی دور میشم .
و خیلی کم پیش اومده که دوباره برگردم به همون راه البته چقدر زمان از دست دادم و فکر کردم تا دوباره برگشتم به هدف و دوباره اونو رها کردم رفتم سراغ یه کار دیگه ولی دوباره برگشتم به کار قبلی. حتی در ارتباط با انسانها هم عدم توجه ببینم بیخیال طرف میشم.
بنظر شما مشکل من غیر از وسواس و اضطراب چیز دیگه ای هست؟
بله احتمالا شما یک طرحواره یا الگوی فکری مثل طرحواره شکست دارید که تسلیم محض این طرحواره شده اید
سلام اقای دکتر
برای بنده دکتر رهاکین ۲۰۰ تجویز کرده شب ها بخورم منتها شب خوردنش اصلا بهم نساخت گفتن صبح ها بخور خواستم از جنابعالی بپرسم تا خیالم راحت شه خوردن رهاکین۲۰۰ به همراه ولبان ۱۵۰ صبح ها با هم تداخلی ندارن؟؟؟؟
ممنون از محبتتون.
خیلیها این قرصو صبح مصرف میکنن و اصلا خواب الودگی نمیده
با سلام و عرض ادب
بنده یه چند ماه پیش دچار افسردگی و اضطراب شدم طوری که از خیلی چیزهایی که قبلاً لذت میبردم دیگه نمیبرم و بی هدف و بی انگیزه شدم. دکتر واسم سرترالین پنجاه تجویز کرد و حدود دو هفته بعد تزی فلوپرازین هم اضافه کردن. یک ماه بعد سرترالین رو دوز صد کردن. میل جنسی تقریبا صفر شده طوری که افسردگیم بهتر نشده از طرفی تمرکز نمیتونم بکنم رو چیزی همش فکرم درگیره و نمیتونم از ته دل بخندم یا به چیزهای خوب فکر کنم و لذت ببرم دکتر دوکسپین۲۵اضاقه کرده و تازه شروع کردم به نظرتون تجویز مناسبی هست؟ چون یک دکتر دیگه بوپروپیون تجویز کردن ولی نخوردم
بومرکپیون میل جنسی رو بهتره میکنه
داکسپین اشتها و وزن رو بهتر میکنه