– ریسپریدون چیست:
داروی ریسپریدون (Risperidone) که از طریق کاهش میزان دپامین مغز اثر می کند،برای بهبود رفتار و همینطور برطرف کردن افکار غیر عادی (مانند افکار بدبینانه) بکار می رود.این دارو بیشترین شهرت خود را در اِصلاحِ اختلالات رفتاری کودکان مانند بیش فعالی و اختلال سلوک و همچنین در درمان علایم منفی بیماران روانپریش (مانند انزوای اجتماعی و کم حرفی) دارد.این قرص بنا بر تجربه و تشخیص روانپزشک گاهی بعنوان درمان کمکی در سایر مشکلات ذهنی مانند اضطراب و وسواس نیز می تواند به کار رَوَد. این دارو اعتیاد آور نیست.
– هر گونه شک و ابهامی که در مورد حکمتِ تجویز این دارو دارید با پزشک خود مطرح کنید و توضیحات قانع کنندهٔ او را فقط از زبان خودش بشنوید .شنیدن اطلاعات ناقص از متصدیان داروخانهها و یا خواندن بروشور داخل جعبهٔ دارو و یا جستجو در صفحاتی مانند ویکی پدیا، کافی نیست و ممکن است شما را در مورد تجویز پزشکتان دچار سوء تفاهم کند.
– موارد مصرف ریسپریدون:
این دارو در موارد زیر و صرفا با تجویز پزشک متخصص قابل مصرف میباشد: 
۱- برطرف کردن افکار غیر عادی و بیمارگونه: که منجر به اشتغال ذهنی فرد با آنها شده و واقع بینی و کارکرد روزانه ی وی را مختل می سازَد.
۲-از بین بردن افکار وسواسی: مانند افکار غیرقابل کنترل توهین به مقدسات یا افکار ناخواسته ی جنسی یا افکار نامقبول ِ آسیب زدن به دیگران.
۳-در درمان علایم منفی روانپریشی(مانند ِکم حرفی،گوشه گیری،انزوای اجتماعی،فقر محتوای فکری).
۴- تصحیح باورهای غلطِ استدلال ناپذیر :مانند بدبینی به مردم و یا بدبینی به همسر و شریک زندگی.
۵- در کودکان ِ در خود فرو رفته ی (اوتیستیکِ) بین شش تا هفده سال که در ارتباط عاطفی و معاشرت با دیگران ناتوانند ،برای کنترل قشقرق و ناسازگاری و خودزنی .
۶- حالات سرخوشی (مانیا)در نوسانات خلقی و دو قطبی(بایپولار) .
۷- در اختلالات رفتاری کودکان مانند اختلال سلوک(conduct) یا در خصومت و لجبازی آنها با والدین (ODD) و نیز در اختلال بیش فعالی(ADHD).
۸- در درمان اختلال تیک (توره ).
۹-همه ی داروهای ضد روانپریشی در دوزهای پایین برای اختلالات روان نژندی (نروتیک)مانندِ اضطراب فراگیر(GAD) و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و اختلال هویت تجزیه ای (Dissociatve identity disorder) و همچنین در دلیریوم و اختلالات خواب و اختلالات خوردن بنا به صلاحدید روانپزشک میتوانند بکار روند.
– توجه: تجویز این دارو الزاما به معنای روانپریش بودن شخص مصرف کننده نیست. داروهای اعصاب ،موارد مصرف بیشماری دارند که همه یِ آنها در بروشورهای دارویی یا در صفحات اینترنتی ذکر نشده اند.
– منع مصرف ریسپریدون:
۱-سالمندانی که دچار انواع دمانس (زوال عقل) و آلزایمر هستند ممکن است با خوردن این قرص برای مدتی بیش از دوازده هفته، مجددا دچار سکتههای ریز مغزی (mini stroke) شوند.
۲- صرفا با خواندن این مطلب یا مطالب مشابه در اینترنت شروع به خوردن این دارو نکنید یا سرخود دارویی که برای شما تجویز شده است را به دیگران توصیه نکنید.
۳-این دارو را همراه با الکل مصرف نکنید.
۴-چون این دارو درجه حرارت را بالا میبرد ورزش سنگین انجام ندهید.
۵- بیماری پارکینسون
۶-سرطان سینه
۷-اختلالات شدید کبدی و کلیوی
۸-اگر قرص فوروسماید (لازیکس) مصرف میکنید به پزشک خود اطلاع دهید.
– اسامیِ دارو :
نام ژنریک:
risperidone
_اسم تجاری
risperdal
– دوزاژ و نحوه ی مصرف ریسپریدون:
۱-این قرص در دوزهای ۱ و ۲ و۳ و ۴ میلی گرمی موجود است که صرفا با نسخهٔ پزشک قابل تهیه میباشد. بهتر است یکبار در روز مصرف شود.این دارو همچنین بصورت قطره هم موجود است که میشود با آب،آب میوه(غیر از گریپ فروت)،قهوه یا شیر کم چرب مصرف کرد.ولی مصرف آن با چایی یا نوشابه کوکاکولا ممنوع است.
۲-شروع دارو با دوز (۱) یا (۲) میلی گرم در شب است که تا (۴ )میلی گرم در روز میتواند افزایش یابد.حداکثر دوز درمانی آن شانزده میلی گرم است .ولی دوزهای بالاتر از( ۴ )میلی گرم همراه با احتمال بالاتر عوارض دارویی خواهند بود.نیمه عمر آن (۲۰) ساعت است.ریسپریدون اگر با کاربامازپین یا فنی تویین یا فنو باربیتال مصرف شود باید با دوز دو برابر مصرف شود.و در صورت مصرف ریسپریدون با فلوکستین یا پاروکستین،باید دوز ریسپریدون را کاهش داد.
۳-دوز شروع بهتر است کم باشد تا منجر به تهوع، بیخوابی و بیقراری (آکاتژیا) نگردد.
۴-اگر یک وعده از قرص را فراموش کردید میتوانید آن را بمحض اینکه متوجه شدید مصرف کنید ولی اگر تقریبا چند ساعتی بیشتر به مصرف وعدهٔ بعدی نمانده است این کار را نکنید و فقط قرص وعدهٔ بعدی را بخورید. در هر صورت از دوبل کردن قرص برای جبران وعدهٔ فراموش شده اجتناب کنید.
۵-قرص را در دمای معمولی اتاق و دور از رطوبت و نور نگه دارید.
۶-خیلی خیلی مراقب باشید که بچههای کوچک دستشان به این قرص و سایر قرصهای اعصاب نرسد.
۷-لیست همه ی داروها، حتی ویتامینهای مصرفی خودتان را به پزشکتان اطلاع دهید.
۸-این دارو را با آب فراوان مصرف کنید
۹- موقع بلند شدنِ سریع، از حالت دراز کشیده یا نشسته به حالت ایستاده،ممکن است چند لحظه بعلت افت فشار خون ِوضعیتی، دچار سرگیجه و سیاهی رفتن چشم بشوید.بنابرین باید مرحله به مرحله و به آهستگی از جای خود بلند شوید.
۱۰-اگر احساس کرده اید که با مصرف این دارو حالتان خوب شده است
آن را ناگهانی قطع نکنید چون دچار عوارض جدیدی خواهید شد(سندرم قطع دارو).
۱۱-این قرص احتمال دارد فشار خون شما را پایین بیاندازد پس مراقب تداخل آن با سایر داروهای ضد فشار خون باشید و به پزشکان داخلی یا اعصاب ِ خود ،این مطلب را یادآوری کنید.
– نکات مهم در مصرف ریسپریدون:
۱-اگر دچار آلرژی شُدید این قرص را مصرف نکنید. علایم آلرژی میتواند اینها باشد: سرفه، تنگی نفس، خس خس سینه، ورم کردن لب یا زبان یا صورت، ورم کردن گلو، خارش و قرمزی و دون دون شدن پوست، کهیر در هر نقطه از پوست.
۲-سالمندانی که دچار انواع دمانس (زوال عقل) و آلزایمر هستند ممکن است با خوردن این قرص برای مدتی بیش از دوازده هفته، مجددا دچار سکتههای ریز مغزی (mini stroke) شوند.
۳-خالی یا پر بودن شکم تاثیری در جذب این دارو ندارد.
۴- این قرص ممکن است ۴ تا ۶ هفته طول بکشد تا اثرات خوبش را نشان بدهد،پس لطفا زود قضاوت نکرده و دارو را تا آنموقع قطع نکنید.
۵- در پسران، بزرگ شدن سینه ها یا چاقی ممکن است دردسرساز شود.
عوارض ریسپریدون:
۱-عوارض خفیف و گذرا:
– احتمال وقوع این عارضهها یک در صد نفر است. این عوارض یا خودشان بتدریج برطرف میشوند و یا با یک تجویز دیگر بسرعت قابل رفع هستند بنابرین وقوعِ آنها مجوزی برای قطعِ آنها نیست و شما فقط باید با پزشکتان تماس بگیرید:
– یبوست یا اسهال -درد معده – تهوع یا استفراغ -خشکی دهان -خواب آلودگی یا بیخوابی -بیقراری(restlessness) -سرآسیمگی (آژیتاسیون) – افزایش اشتها -افزایش وزن – افزایش ترشح بزاق – سوزش سر دل -درد عضلات یا مفاصل -راش پوستی -بزرگی پستان یا ترشح از پستان -طولانی شدن عادت ماهیانه یا عادت ماهیانه نشدن – مشکل در بینایی – مشکل در ادرار کردن -پوست خشک یا تغییر رنگ پوست.
۲- عوارض جدی:
هر چند این عوارض کمیاب و نادرند ولی چنانچه آنها را مشاهده کردید باید بسرعت برای بررسی آنها بصورت حضوری به پزشک خودتان یا در صورت عدم دسترسی به ایشان، به بیمارستان مراجعه کنید:
-گیجی و ناهوشیاری
– تب بالا و سفتی عضلات و تعریق(احتمال سندرم نرولپتیک بدخیم)
– بثورات پوستی و خارش زیاد یا کهیر(احتمال سندرم استیونس جانسون)
– بینظمی،کاهش یا افزایش غیر عادی ضربان قلب(تاثیر بر روی ریتم قلب،افزایش فاصله ی QT.
-از هوش رفتن
– تشنج
-حرکات غیر عادی و غیر اختیاری در صورت و بدن(تاردیو دیسکنزی)
-مشکل در بلع یا تنفس(التهاب مخاطات در واکنش آلرژیک و سندرم استیونس جانسون)
-در پسران و مردان، بزرگ شدن سینه ها و افزایش وزن شدید.
-نعوظ دردناک یا طولانی.
مسمومیت دارویی:
– در صورتِ خوردنِ تعداد زیاد قرص و مسمومیت با آن( چه اشتباهی و چه به قصد آسیب زدن به خود ) فورا فرد مبتلا را به مرکز درمان مسمومیتهای دارویی (در تهران بیمارستان لقمان ) برسانید.یا در کل کشور به شماره ۱۴۹۰ زنگ بزنید و گزینه ی دوم را انتخاب کنید.
سلام خسته نباشید ،من قرص ریسپریدون ۱ میلی استفاده میکردم و به شدت تمرکز داشتم و اصلا باور نمیکردم که تا الان مشکل بهم ریختگی ذهن و تمرکز دارم تا اینکه بعد ۳ ماه مصرف وسواس فکری گرفتم و از ترس قرص رو قطع کردم ، تا اینکه دکترم رو عوض کردم و بهم گفت ریسپریدون انتی سایکوز هست و مناسب تو نیست و درمان با استراموکس رو شروع کردم ولی بعد ۶ ماه هرچی دز دارو افزایش پیدا میکنه نتیجه ای نمیگیرم حتی بدتر هم شدم ، آیا ممکنه مشکل توجه و تمرکز من ریشه سایکوز داشته باشه؟ من چکار باید بکنم ؟ با تشکر
نه سایکوز نیست
ما ریسپریدون یک را برای بهبود تمرکز تجویز می کنیم، نه برای سایکوز
سلام دکتر خسته نباشید . من ۳ ساله مشکل وسواس فکری شدید دارم که البته بهتر شدم ولی حدود ۲ ماهه عود کرده بطوری که از صبح تا شب افکار در ذهنم تکرار میشن و در حال حضر ریسپریدون ۱ سرترالین ۲۰۰ و کلوموپرامین ۲۵ و بیپریدین ۱ مصرف میکنم که البته ۱ ماه و نیم هست که رسپریدون و بیپریدین توسط پزشک تجویز شده و به روانشناس هم مراجعه میکنم ولی هنوز تاثیری در خودم احساس نمیکنم . به نظرتون چه کار کنم ؟
داروهای خوبی هستن.بغیر ازسرترالین که دوزش کافیه،پزشکتون میتونه در قدم اول دوز بقیه رو افزایش بده
و در قدم بعدی نوع داروی سروتونینی روتغییر بده
سلام اقای دکتر خسته نباشید من طی پنج سال چهار بار هر سال تقریبا یکبار دچار هذیان و توهم شدم که دکتر تشخیص اسکیزوفرنی داد که تقریبا بعد یکماه که داروی رسپریدون ۲ و تریفن ۲ می خوردم درمان می شدم و حالا می خوام بدونم چیکار کنم که در حال حاضر که خوبم دوباره بیماری من عود نکنه و تا چه زمانی باید دارو مصرف کنم تا آخر عمرم ممنون از شما
بله تعدادی مثل شما اختلال روانپریشی عود کننده دارند و در فواصل حالشون خوبه.شاید یک راهکار این باشه که دوز کمی از ریسپریدون رو همیشه بخورید
با سلام،پسری ۳ ساله دارم،حدود سه هفته هست که ریسپریدون روزی یک چهارم میدم بهش،امروز خون دماغ شد،باید چکار کنم؟،و اینکه در ۱۸ روزگی واسش بالون زدن،این قرص واسه قلبش خطری داره یا نه؟
این قرص در بعضیها خشکی بینی میده که منجر به خوندماغ هم میشه
بنظرم فعلا قطع کنید و با پزشکش تماس بگیرید
سلام،ببخشید آقای دکتر من بیماری دوقطبی دارم و لاموتریژن۱۰۰روزی۲بار،لیتیومروزی۳تا،وریسپریدون۱هرشب میخورم من رویا پردازی زیاد میکنم ولی میتونم کنترلش کنم زندگی عادی ای دارم دکترم گفته ریسپریدون ۱ تاثیر زیادی نداره خواستم باهاتون مشورت کنم میتونم قطعش کنم ؟مشکلی برام پیش نمیاد ؟واینکه چجوری؟
من که شمارو و بیماری شمارو نمیشناسم و نمیدونم کی شروع شده علایمش چیه و ….. چطوری میخواید از کسی که شمارو ندیده و نمیشناسه کمک بگیرید.هیچ کس لایقتر از پزشک خودتون نیست
سلام ریسپریدون باعث افزایش قند و چربی خون میشه؟؟؟؟
بله ممکنه زیاد کنه
سلام اقای دکتر پسرم شش سااشه امسال باید میش دبستانی بره تا پارسال مهد می رفت که به خاطر شیطنت زیاد و هیجان های زیاد پیش روان شناس و بازی درمان رفتم و با تعییر رفتار خودم و بازی درمان خیلی بهتر شده یعنی حدود ۷۰ درصد بهتر شده رفتارهای هیجانیش البته اگر کاکایو موز و یا نوشابه بخوره دوباره همین طور میشه نربی نهدش گفت تو رابطه های دو سه نفری هوبه وقتی حنع بچه ها زیاد بشه حدود ۱۹ نفر نمی تونه خورش رو کنترل کنه کارهایی می کنه که ممکنه اسیب به خودش یا دیگران بزنه در واقع کارهایی می کنه که توحه بقیه رو جلب کنه بردم روانپزشک براش رسپیردون۱ نوشت شبی یک چهارم از هفته دوم شبی نصف یک شب دادم که دیرم رفتارهای هیجانیش به شدت وحشتناک شد ترسیدم و قطع کردم می خوام بدونم با دادن این قرص مگه نباید ارومتر بشه چرا پسر من بدتر شد واقعا می ترسم نمی دونم باید چکار کنم اخه بچم وقتی عداهای هیجانی رو نخوره واقعا خوبه تمرکز و توجه ش فوق العاده خوبه فقط گاهی این حرکات تکانشی رو داره ایا واقعا لازمه بهش قرص بدم و این عوارص قرص که بدترش کرده تا کی ادانه پیدا می کنه ممنونم راهنماییم کنید
این قرص خیلی عالی و مفیده و منم از گزارش شما متعجبم
به نظرتون تا توجه به اینکه یک شب دادم فقط باز ادامه بدم یا نه با یه متخصص دیگه هم مشورت کردم گفتن می خواهی قرص جایگزین آریپیپرازول رو بده موندم با توجه به شرایط پسرم کدوم بهتره اصلا از این قرص شناخت ندارم نمی دونم همون رسپیدون رو چند شب بدم ببینم چطوری میشه یا عوصش کنم تو روخدا راهنماییم کنید
اونم خوبه
ولی ریسپریدون امتحانشو بیشتر پس داده
ولی اگر مطمئن شدید نمیسازه اریپیپرازول بدید
سلام اقای دکتر خسته نباشید مصرف فلوفنارین و پرفنازین و ریسپیریدون باهم برای فرد۵۶ساله مبتلا به اسکیزوفرنی خطرناک است؟؟راستش دکترها یا فلوفنازین تجویزمیکنن یا پرفنازین هردو رو باهم نمیدن اما تکی اثر نمیذاره هذیان های ریختن سم تو غذاش همچنان پایداره الان سه روزه ریسپیریدون و پرفنازین رو هرروز یکبار بهش میدم و سه هفته یکبار فلوفنازین تزریقی میزنم هذیاناش مقدارقابل توجهی کاهش پیداکرده اما میترسم مصرف دوتا انتی سایکوتیک باهم به اضافه ریسپیریدون براش خطرناک باشه میشه لطفا بگید احتمال خطر هست یا نه خواهش میکنم کامل جواب بدید ممنون میشم سپاس فراوان
زیر نظر پزشک و با تجویز کافی داروهای خنثی کننده ی عوارض مثل بی پریدین زیر نطر پزشک میشه همزمان تجویز کرد تا هذیانها از بین بره
باسلام خدمت شما
من یک دختر شش و نیم ساله دارم،طبق نظر مربیاش توی مهد و پیش دبستانی،خیلی باهوشه،ولی فوق العاده حساسه،منزویه،توی جمع راحت نیست،تنهایی رو پیشتر دوست داره،توی پیش دبستانی خودشو از بچه ها و مربی جدا میکنه و تنها یه گوشه کلاس میشینه،برای مهمونی رفتن گریه میکنه و نمیخواد بیاد،تحمل جمع رو نداره،بیشتر مواقع توی جشن های مدرسه گریه میکنه،نمیتونه یه دوست دائمی داشته باشه، از سه سالگی به خاطر اضطراب جدایی که مهد گذاشتمش،دچار تیک های دوره ای میشه، هر دو سه ماه یکبار یه مدل تیک ظاهر میشه ویه مدتی خوب میشه و باز یه مدل دیگه…الان پاهاشو محکم به هم میزنه جوری که میگه پاهام درد میکنه،روانپزشک اطفال براش فلوکستین ظهرا دو و نیم سیسی و ریسپریدون شبی یک چهارم براش تجویز کرد،دو سه روزه دارم بهش میدم،بچم خیلی بی حال و خواب آلوده،انگار حوصله حتی بازی رو هم نداره…خیلی نگرانشم…علائم تیکش خوب میشه؟این حالات بی حالیش خوب میشه؟
یکی دوهفته باید صبر کنید
ریسپریدون رو صدها هزار کودک تو مهدکودکها و مدارس دارن مصرف میکنند
امتحانشو پس داده
جای نگرانی نیست
سلام آقای دکتر بنده مدت ۱۰ سال هست که به دلیل وسواس تحت درمان هستم، اکنون اضطرابم به کمک فلوکسامین کم شده اما مشکل اصلی من اینه که نمیتونم بیماریم رو بیان کنم و دکترها از درک آن عاجزند، انگار یک بیماری ناشناخته اس. اضطراب و وسواسی من مجبورم میکنه که افکاری که لذت بخش هست و به صورت آنی در طول روز به کرات به ذهنم خطور میکنه و یا مثلا صحنه هایی که میبینم را در ذهن خودم مجددا بارها و بارها تکرار کنم و تا بازسازی صحته یا فکر به صورت کاملا بی نقص تکرار بازسازی ادامه دارد تا زمانی که صحنه بازسازی نشود اضطرابم ساکت نمیشود. زمانی که صحنه به درستی بازسازی شود اضطرابم برای چند دقیقه فروکش می کند و مجددا برانگیخته می شود. قرص دپاکین برای درمان این درد خیلی کمک کرد اما باز هم نشانه هایی از آن هست. چیکار کنم؟
ببینید آره هیچ احدی نمیتونه عینا اون حالت ذهنی شما رو تجربه و درک کنه.ولی لازم نیست ما پزشکان جای شما باشیم و حالت شما رو بطور درونی تجربه کنیم.ما بعنوان کسانی که بیماریها رو طبقه بندی و شناسایی میکنیم،برای به تشخیص رسیدن از یک سری معیارها (criteria) استفاده میکنیم تا دچار خطا نشیم.مثلا طبق معیارهای کتابهای روانپزشکی شما دچار یکنوع وسواس فکری هستید که بطور ثانوی شما رو دچار یکسری اجبارها میکنه که اگر اون اجبار رو انجام ندید دچار اضطراب فراوان میشید.یعنی یک تکانه ی لذت آنی در شما ابتدا بصورت وسواس ذهنی خطور میکنه، و بعد برای خنثی کردنش این اجبار رو باید انجام بدی که اون رو دقیقا و بی نقص تکرار یا بازسازی کنی
بهتره شما به تشخیص و طبقه بندی پزشکان که در همه جای دنیا یکسانه اعتماد کنی و بیشتر ازین به جزییات نپردازی
درمان دارویی با دوز مناسب با دو یا سه رده از داروها وضعیت شمارو خیلی بهتر میکنه.این داروها هم خوب هستند ولی شاید دوزشون باید بیشتر بشه
بسیار ممنون آقای دکتر شما بسیار خوب درد من رو درک می کنید و مشکل اصلی من همان تکانه لذت آنی هستش و به نظر شما چه دارویی برای درمان آن مناسب هستش که به فلووکسامین اضافه کنم؟ اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشوم.
همین دسته داروها رو زیر نظر دکتر خودتون مصرف کنید
سلام دکتر من یه برادر دارم که مواد از همه نوع مصرف کرده و دجار توهم زیادی مبنی بر اینکه نباید غذا بخورد که بدنش خشک شود و مواد دفع شود بعد میکه من اکه غذا بخورم به همه بد وبیراه میکم در حالی که اصلا به هیجکس توهین نمی کنه خلاصه توهمات زیاد این در حالیست که دوماه ترک کرده ولی اصلا توهمات تغییر نکرده و کم نشده به روانبزشک مراجعه کردم قرص بی بریدین و ریسبریدن رو تجویز کردن به نظرتون کافیه درس میشه یا باید بستری شه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دکترحسام بختیاری رو پیدا کنید
آقای دکتر چرا همه اینقد نظرات بد و منفی می نویسن
چرا یکی نمیاد بنویسه خداروشکر ریسپریدون قرص عالیی هستش و خیلی خوب برام جواب داده؟ واقعا چرا؟
سلام اقای دکتر خسته نباشید بیمارمرد۵۶ساله ای مبتلا به شیزوفرنی پارانویا که مدت طولانی تحت درمان بوده است اما یکباره به مدت۴سال دارودرمانی راقطع کرد وادعا کردکه بیمارنیست همه علایم برگشت حتی ادعای دشمن خارجی دارد که به او سم میدهد الان مدت۵روزاست که بستری شده وطبق دستورپزشک ریسپیریدون یک میلی،بایپیریدین وکلونازپام مصرف میکند اما علایم همچنان باقی است حتی مقابل مصرف دارو مقاومت میکند همچنین دچار لکنت زبان شده وطوری رفتارمیکند که انگار اتفاقات رافراموش میکندمیخواستم بدونم ایا ترکیب دارویی بهترازاین برای درمانش وجودداره؟واینکه چندروز بایدبستری باشه وپس ازچه مدتی علایم برطرف میشه و بیماربودنش رو میپذیره؟واقعاممنون میشم جواب بدین باتشکر
خب این صحبتها رو با دکتر و پرستارای اونجا بکنید .اونا که از نزدیک دارن بیمار رو میبینن
با سلام خدمت دکتر علیوردی بزرگ من وسواس فکری عملی و افسردگی و اضطراب دارم حدود سه ماه پیش به دکتر مراجعه کردم و سیتالوپرام. دپاکین. و ریسپریدون داد الان بعد از سه ماه هنوز اضطراب دارم آیا به نظر شما این دارو ها مناسب این بیماری هستند؟
بله داروهای خوبی هستند.دوزشون باید افزایش پیدا کنه.و در ضمن باید پیش روانشناس هم برید
سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
خواستم بدونم طول درمان دوقطبی چند سال هست ؟یا کلا باید تا آخر عمر دارو مصرف بشه ؟ممنون میشم راهنمایی ام کنید .
لااقل تا ۵ سال از شروع دارو
سلام وقتتون بخیر ،آقای دکتر
من دختری۲۷ساله وBipolar هستم و الان ۸ساله تحت درمانم و مصرف داروی رسپیریدون۱خیلی کم شده.خواستم بدونم آیا میشه کاملا خوب شد و یا اینکه تا آخر عمر باید دارو مصرف بشه ؟از نظر ازدواج کردن مشکلی پیش نمیاد برای من؟
احتمال عود رو باید همیشه مد نظر داشت.بارداری با نظر مساعد یک تیم پزشکی شامل دکتر زنان .دکتر اعصاب.دکتر ژنتیک