– ریسپریدون چیست:
داروی ریسپریدون (Risperidone) که از طریق کاهش میزان دپامین مغز اثر می کند،برای بهبود رفتار و همینطور برطرف کردن افکار غیر عادی (مانند افکار بدبینانه) بکار می رود.این دارو بیشترین شهرت خود را در اِصلاحِ اختلالات رفتاری کودکان مانند بیش فعالی و اختلال سلوک و همچنین در درمان علایم منفی بیماران روانپریش (مانند انزوای اجتماعی و کم حرفی) دارد.این قرص بنا بر تجربه و تشخیص روانپزشک گاهی بعنوان درمان کمکی در سایر مشکلات ذهنی مانند اضطراب و وسواس نیز می تواند به کار رَوَد. این دارو اعتیاد آور نیست.
– هر گونه شک و ابهامی که در مورد حکمتِ تجویز این دارو دارید با پزشک خود مطرح کنید و توضیحات قانع کنندهٔ او را فقط از زبان خودش بشنوید .شنیدن اطلاعات ناقص از متصدیان داروخانهها و یا خواندن بروشور داخل جعبهٔ دارو و یا جستجو در صفحاتی مانند ویکی پدیا، کافی نیست و ممکن است شما را در مورد تجویز پزشکتان دچار سوء تفاهم کند.
– موارد مصرف ریسپریدون:
این دارو در موارد زیر و صرفا با تجویز پزشک متخصص قابل مصرف میباشد: 
۱- برطرف کردن افکار غیر عادی و بیمارگونه: که منجر به اشتغال ذهنی فرد با آنها شده و واقع بینی و کارکرد روزانه ی وی را مختل می سازَد.
۲-از بین بردن افکار وسواسی: مانند افکار غیرقابل کنترل توهین به مقدسات یا افکار ناخواسته ی جنسی یا افکار نامقبول ِ آسیب زدن به دیگران.
۳-در درمان علایم منفی روانپریشی(مانند ِکم حرفی،گوشه گیری،انزوای اجتماعی،فقر محتوای فکری).
۴- تصحیح باورهای غلطِ استدلال ناپذیر :مانند بدبینی به مردم و یا بدبینی به همسر و شریک زندگی.
۵- در کودکان ِ در خود فرو رفته ی (اوتیستیکِ) بین شش تا هفده سال که در ارتباط عاطفی و معاشرت با دیگران ناتوانند ،برای کنترل قشقرق و ناسازگاری و خودزنی .
۶- حالات سرخوشی (مانیا)در نوسانات خلقی و دو قطبی(بایپولار) .
۷- در اختلالات رفتاری کودکان مانند اختلال سلوک(conduct) یا در خصومت و لجبازی آنها با والدین (ODD) و نیز در اختلال بیش فعالی(ADHD).
۸- در درمان اختلال تیک (توره ).
۹-همه ی داروهای ضد روانپریشی در دوزهای پایین برای اختلالات روان نژندی (نروتیک)مانندِ اضطراب فراگیر(GAD) و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) و اختلال هویت تجزیه ای (Dissociatve identity disorder) و همچنین در دلیریوم و اختلالات خواب و اختلالات خوردن بنا به صلاحدید روانپزشک میتوانند بکار روند.
– توجه: تجویز این دارو الزاما به معنای روانپریش بودن شخص مصرف کننده نیست. داروهای اعصاب ،موارد مصرف بیشماری دارند که همه یِ آنها در بروشورهای دارویی یا در صفحات اینترنتی ذکر نشده اند.
– منع مصرف ریسپریدون:
۱-سالمندانی که دچار انواع دمانس (زوال عقل) و آلزایمر هستند ممکن است با خوردن این قرص برای مدتی بیش از دوازده هفته، مجددا دچار سکتههای ریز مغزی (mini stroke) شوند.
۲- صرفا با خواندن این مطلب یا مطالب مشابه در اینترنت شروع به خوردن این دارو نکنید یا سرخود دارویی که برای شما تجویز شده است را به دیگران توصیه نکنید.
۳-این دارو را همراه با الکل مصرف نکنید.
۴-چون این دارو درجه حرارت را بالا میبرد ورزش سنگین انجام ندهید.
۵- بیماری پارکینسون
۶-سرطان سینه
۷-اختلالات شدید کبدی و کلیوی
۸-اگر قرص فوروسماید (لازیکس) مصرف میکنید به پزشک خود اطلاع دهید.
– اسامیِ دارو :
نام ژنریک:
risperidone
_اسم تجاری
risperdal
– دوزاژ و نحوه ی مصرف ریسپریدون:
۱-این قرص در دوزهای ۱ و ۲ و۳ و ۴ میلی گرمی موجود است که صرفا با نسخهٔ پزشک قابل تهیه میباشد. بهتر است یکبار در روز مصرف شود.این دارو همچنین بصورت قطره هم موجود است که میشود با آب،آب میوه(غیر از گریپ فروت)،قهوه یا شیر کم چرب مصرف کرد.ولی مصرف آن با چایی یا نوشابه کوکاکولا ممنوع است.
۲-شروع دارو با دوز (۱) یا (۲) میلی گرم در شب است که تا (۴ )میلی گرم در روز میتواند افزایش یابد.حداکثر دوز درمانی آن شانزده میلی گرم است .ولی دوزهای بالاتر از( ۴ )میلی گرم همراه با احتمال بالاتر عوارض دارویی خواهند بود.نیمه عمر آن (۲۰) ساعت است.ریسپریدون اگر با کاربامازپین یا فنی تویین یا فنو باربیتال مصرف شود باید با دوز دو برابر مصرف شود.و در صورت مصرف ریسپریدون با فلوکستین یا پاروکستین،باید دوز ریسپریدون را کاهش داد.
۳-دوز شروع بهتر است کم باشد تا منجر به تهوع، بیخوابی و بیقراری (آکاتژیا) نگردد.
۴-اگر یک وعده از قرص را فراموش کردید میتوانید آن را بمحض اینکه متوجه شدید مصرف کنید ولی اگر تقریبا چند ساعتی بیشتر به مصرف وعدهٔ بعدی نمانده است این کار را نکنید و فقط قرص وعدهٔ بعدی را بخورید. در هر صورت از دوبل کردن قرص برای جبران وعدهٔ فراموش شده اجتناب کنید.
۵-قرص را در دمای معمولی اتاق و دور از رطوبت و نور نگه دارید.
۶-خیلی خیلی مراقب باشید که بچههای کوچک دستشان به این قرص و سایر قرصهای اعصاب نرسد.
۷-لیست همه ی داروها، حتی ویتامینهای مصرفی خودتان را به پزشکتان اطلاع دهید.
۸-این دارو را با آب فراوان مصرف کنید
۹- موقع بلند شدنِ سریع، از حالت دراز کشیده یا نشسته به حالت ایستاده،ممکن است چند لحظه بعلت افت فشار خون ِوضعیتی، دچار سرگیجه و سیاهی رفتن چشم بشوید.بنابرین باید مرحله به مرحله و به آهستگی از جای خود بلند شوید.
۱۰-اگر احساس کرده اید که با مصرف این دارو حالتان خوب شده است
آن را ناگهانی قطع نکنید چون دچار عوارض جدیدی خواهید شد(سندرم قطع دارو).
۱۱-این قرص احتمال دارد فشار خون شما را پایین بیاندازد پس مراقب تداخل آن با سایر داروهای ضد فشار خون باشید و به پزشکان داخلی یا اعصاب ِ خود ،این مطلب را یادآوری کنید.
– نکات مهم در مصرف ریسپریدون:
۱-اگر دچار آلرژی شُدید این قرص را مصرف نکنید. علایم آلرژی میتواند اینها باشد: سرفه، تنگی نفس، خس خس سینه، ورم کردن لب یا زبان یا صورت، ورم کردن گلو، خارش و قرمزی و دون دون شدن پوست، کهیر در هر نقطه از پوست.
۲-سالمندانی که دچار انواع دمانس (زوال عقل) و آلزایمر هستند ممکن است با خوردن این قرص برای مدتی بیش از دوازده هفته، مجددا دچار سکتههای ریز مغزی (mini stroke) شوند.
۳-خالی یا پر بودن شکم تاثیری در جذب این دارو ندارد.
۴- این قرص ممکن است ۴ تا ۶ هفته طول بکشد تا اثرات خوبش را نشان بدهد،پس لطفا زود قضاوت نکرده و دارو را تا آنموقع قطع نکنید.
۵- در پسران، بزرگ شدن سینه ها یا چاقی ممکن است دردسرساز شود.
عوارض ریسپریدون:
۱-عوارض خفیف و گذرا:
– احتمال وقوع این عارضهها یک در صد نفر است. این عوارض یا خودشان بتدریج برطرف میشوند و یا با یک تجویز دیگر بسرعت قابل رفع هستند بنابرین وقوعِ آنها مجوزی برای قطعِ آنها نیست و شما فقط باید با پزشکتان تماس بگیرید:
– یبوست یا اسهال -درد معده – تهوع یا استفراغ -خشکی دهان -خواب آلودگی یا بیخوابی -بیقراری(restlessness) -سرآسیمگی (آژیتاسیون) – افزایش اشتها -افزایش وزن – افزایش ترشح بزاق – سوزش سر دل -درد عضلات یا مفاصل -راش پوستی -بزرگی پستان یا ترشح از پستان -طولانی شدن عادت ماهیانه یا عادت ماهیانه نشدن – مشکل در بینایی – مشکل در ادرار کردن -پوست خشک یا تغییر رنگ پوست.
۲- عوارض جدی:
هر چند این عوارض کمیاب و نادرند ولی چنانچه آنها را مشاهده کردید باید بسرعت برای بررسی آنها بصورت حضوری به پزشک خودتان یا در صورت عدم دسترسی به ایشان، به بیمارستان مراجعه کنید:
-گیجی و ناهوشیاری
– تب بالا و سفتی عضلات و تعریق(احتمال سندرم نرولپتیک بدخیم)
– بثورات پوستی و خارش زیاد یا کهیر(احتمال سندرم استیونس جانسون)
– بینظمی،کاهش یا افزایش غیر عادی ضربان قلب(تاثیر بر روی ریتم قلب،افزایش فاصله ی QT.
-از هوش رفتن
– تشنج
-حرکات غیر عادی و غیر اختیاری در صورت و بدن(تاردیو دیسکنزی)
-مشکل در بلع یا تنفس(التهاب مخاطات در واکنش آلرژیک و سندرم استیونس جانسون)
-در پسران و مردان، بزرگ شدن سینه ها و افزایش وزن شدید.
-نعوظ دردناک یا طولانی.
مسمومیت دارویی:
– در صورتِ خوردنِ تعداد زیاد قرص و مسمومیت با آن( چه اشتباهی و چه به قصد آسیب زدن به خود ) فورا فرد مبتلا را به مرکز درمان مسمومیتهای دارویی (در تهران بیمارستان لقمان ) برسانید.یا در کل کشور به شماره ۱۴۹۰ زنگ بزنید و گزینه ی دوم را انتخاب کنید.
خسته نباشید آقای دکتر خواهرم سالهاست بیماره و تشخیص پزشک اختلال شخصیت کلاس A هست و ارثیه. حالش خوب نمیشه با داروها یه مدت حالش خوبه یه مدت بد. دو تا دکتر عوض کردم الان ریسپریدون یک و بیپریدن و سیتالوپرام میخوره. قبلا ریسپریدون تاثیر چندانی نداشت اما الان تاثیرش بهتر شده نمیدونم چرا. سه ساله که دارو میخوره ولی فقط موقع خوردن دارو یکم حالش خوبه اگه یه روز نخوره بشدت پرخاش میکنه و با همه دعوا میکنه و خونه رو جهنم میکنه. سه بار هم بستری شده نمیدونم برای درمانش چکار کنم لطفا راهنماییم کنید.
بله داروی اصلی ایشون از همین خانواده ی ریسپریدونه
عرض سلام و احترام اقای دکتر.همسرم افسردگی و اختلال وسواس جبری و تیک دارند.روانپزشکشون خیلی داروهای مختلف براشون امتحان کرد ولی عوارض زیادی داشتند.درنهایت الان فلوکستین دوز ۴۰ صبح ها و پرفنازین ۴ شبها میخورند.
مدتیه دچار بیش فعالی جنسی شدند(درخواست روزی ۳ الی ۴بار سکس).دکتر ریسپریدون ۱ تجویز کردند.تا حدودی کنترل شده ولی هنوز افکارش زیاد هست در این مورد و به زبان میاره.بنظرتون این دارو برای این مورد مناسب هست؟ ایا دوزش هم مناسبه؟
عجیبه
چون فلوکستین خودش این میل رو از بین میبره
بنظرم تغییر داروی سروتونینی از همه موثرتره
مثلا فلوکسامین یا سرترالین
سلام خسته نباشید اقای دکتر ،اقای دکتر پسر من تو ۵ سال هست،الان یکماه مهد کودک پیش طلایی که اموزش هدفدار میره ،امروز روانشناس اونجا من خواسته گفت بچه شما عدم تمرکز داره،گفت متخصص اطفال معرفی برای مصرف دارو ،هیچ علایم پیش فعال ندار تو خونه کارتون نگاه میکنه دوساعت یا جورچین بازی میکنی بازی فکر انجام میدهولی تمرکر پایین هست ،گفت باید دارو ریسپریدن مصرف کنه من خیلی نگرانش هستم،این بگم اقا دکتر خودش لب تاپ روشن میکنه برنامه اش بازی میکنه برای خودش کارتون میزار یا بازی که سخته باشه بچه ای تو این سن نتون انجام بده این انجام میده ولی همین عدم تمرکز نگرانم کرد اقا دکتر این قرص براش ضرر نداره یا به جای دارو،ببرم کلاس هوش حرکتی یا کلاس تمرکز ،ممنون میشم جواب بدن
در حد ۱ یا ۲ میلی جای ترس و نگرانی نداره
سلام اقای دکتر من پانیک دارم رفتم روانپزشک قرص سرترالین ورسپریدون تجویز کرده ب نظر شما من چکار کنم که این بیماری درمان بشه
با همینا کنترل میشه(انتطار درمان کامل یعنی اینکه اصلا دیگه دچار حمله نشید کمی غیر واقع بینانه ست)
به اقای فرشاد رضایی هم برای روشهای غیر دارویی میتونید مراجعه کنید ۲۲۹۰۴۵۰۷
عرض سلام و درود خدمت شما
با عرض پوزش، پس از توضیحاتی از محضرتون سوالی داشتم
دختری دارم هفت ساله که از سال گذشته (پس از دیدن فیلم تخیلی و شاید ترسناک) دچار کابوسهای شبانه شد که پس از بیدار شدن از خواب نیز تا مدت کوتاهی همچنان درگیر کابوس میباشد(در این مدت بشدت ترسیده و غرق در عرق میشود)البته این کابوسها هر شبه نیست و تا حدی تابع وقایع روزانس.ایشون گهگاهی نیز با حالت خاص که انگار ارتباط با جایی داشته باشد شروع به چرخیدن دور خود میکند
گفتنیست ایشون یک دوره کوتاه ریسپریدون مصرف کردن که در دوره مصرف و نیز تا مدتها بعد اون هیچ مشکلی نداشت و اخیرا کبوسها برگشتن ولی از چرخیدن خبری نیست
آقای دکتر خواهشا بفرمایید اولا مشکل ایشون چیست و ثانیا آیا مصرف ریسپریدون(با چه دوزی)براشون تجویز میشه؟
حضوری تشریف ببرید درمانگاه یا مطب روانپزشکی
با سلام . من یک پسر ۶ ساله دارم که در جمع خیلی شیطنت میکنه بچه ها را کتک میزنه به وسایل خطرناک دست میزنه از هر بلندی می پره بدون ترس …دکتر براش شبی نصف قرص ریسپریدون تجویز کرد الان دو شبه بهش دادم هر دو شب. شب ادراری داشته .. لطفا راهنمایی کنید باید چیکار کنم …. البته تا پارسال شب ادرار داشت بعد قطع شد الان با خوردن این قرص دو شبه باز ادرار میکنه توی خواب
فعلا زمان مصرف رو عوض کنید و بیارید صبح .اگر ادامه داشت قرص تعویض میشه
با سلام و احترام
آفای دکتر من پسر هفت ساله ای دارم که تشخیص اوتیسم خفیف آسپرگر گرفته و سابقا کنبود پلاکت تا ۲۰ هزار تم داشته در سه سالگی .الان سه هفته است که کلاس اول میره و به دلیل تشدید استرسش و پرخاشگری زیادش با برادر کوچکترش و مشکل در انتخاب و تصمیم گیری قرص ریسپریدون شبی یک میل استفاده میکنه .دکتر داروی ریتالین هم دادن ولی چون روز اولی که همراه با ریسپریدون دادیم بی قراری شدید پیدا کرد ریتالین رو قطع کردیم.الان چندتا سوال دارم .اول اینکه با وجود تاثیرات اندک مطلوبی که ریسپریدون روش گذاشته تنفسش فرق کرده و از گلوش صدای کوچکی درمیاره برای بازدم و هی میگه با گلوم نمیتونم نفس بکشم و دوم اینکه من میتونم ریسپریدون رو هر وقت که پرخاشگریش زیاد شد بدم و هر شب ندم ؟ریسپریدون با استامینوفن تب بر تداخل نداره؟آیا بعد از بهبود شرایطش میتونم دارو رو برای مدتی قطع کنم ؟برای پلاکتش مشکلی پیش نمیاد؟ ببخشید وقتتون رو گرفتم و سپاس از لطفتون
ریسپریدون ممکنه احتقان بینی بده و احساس کنه خوب نفس نمیکشه
باسلام خدمت دکتر عزیز
من پسری۹ ساله دارم که در ۶ سالگی به خاطر فعالیت خیلی زیاد پرخاشگری عصبانیت خستگی ناپذیری وهمچنین نمی تونه با بچه های دیگه بازی کنه یا کتک کاری می کنه یا زورمیگه دکتر روانپزشک تشیخص بیش فعالی داد وداروی ریتالین تجویز کردنصف صبح ونصف ظهر وبا مراجعه به دکتر دیگه داروی ریسپیریدون هم شبی نصف قرص اضافه کرد بعد از ان من مدتی این دارو را می دادم وواقعا تاثیرداشت وبعد از مدتی چون عوارض این دارو را شنیدم دارو را قطع کردم فقط تا کلاس اول خورد ولی الان کلاس چهارم است معلم به خاطر شیطنت زیاد جریمه میدهد در مدرسه با هیچ کدام از بچه ها نمی سازد ودر خانه هم با خواهر کوچکش مدام دعوا می کند و ماآسایش نداریم وسوال من این بود پسرم حافظه وتمرکز خوبی دارد واز نظر درسی حتی زمان هایی که دارو نمی خورده مشکل یادگیری ندارد می توانم داروی ریسپیریدون را شبی نصف قرص بدهم واز ریتالین استفاده نکنم؟ وهمچنین تا چه سنی باید دارو مصرف کند لطفا راهنمایی کنید با سپاس فراوان
ریتالین بدید تا بچه تون از نظر روانی و ذهنی سالم رشد کنه
این عوارضی که میگید و میگن،چرا ما روانپزشکها که سالهاست این بچه ها رو میبینیم و با خانواده هاشون تماس داریم مشاهده نمیکنیم؟عارضه ی ریتالین نخوردن که بدتره:افت تحصیلی،بداخلاقی،درگیری،دایم سرکوفت شنیدن از بزرگترها و پایین امدن عزت نفس
نخیر .هم ریتالین بدید هم ریسپریدون.
باسلام اقای دکتر من ۳۸ ساله دارای افسردگی واختلال عدم تمرکز و وسواس فکری فقط در یکی دو زمینه دارم و تاکنون داروهای اسنترا سرترالین آمی تریپتیلین دپاکین رو مصرف کردم اما اثری از خوب شدن نداشتم و این موارد خیلی آزارم میدن و کیفیت زندگیم رو به شدت پایین اوردن به نظر شما چکنم؟
دوز دارو تا حداکثر و همچنین داروهای ترکیبی توسط پزشک
همچنین رفتاردرمانی
ببخشید اقای دکتر من همه ی کامنت ها رو خوندم فقط به یک نفر گفته بودید تا پنج سال باید مصرف بشه من در حال حاضر حالم کاملا عادی و طبیعیه اما دکترم گفته برای اینکه بیماری برنگرده باید تا آخر عمر دارو ریسپریدون ۲ و تریفن ۲ رو ادامه مصرف بدم حداقل با تعداد کمتر در روز می خواستم نظر شما رو هم بدونم ؟ من همونطور که نوشتم در پنج سال چهار بار مبتلا شدم تقریبا سالی یک بار که بعد یک ماه با مصرف دارو درمان شدم و همین طور چیکار کنم که با این بیماری دوباره روبرو نشم من از شهرستان سوال میکنم مگرنه خیلی دوست داشتم حضوری خدمت برسم ممنونم از شما
این سوالو فقط دکتر خودتون میتونه پاسخ بده.ایشون شما رو بهتر از همه میشناسه
شدت بیماری در هر فاز
تشخیص اصلی بیماری
عوامل مهمی هستند که احتمال عود رو تعیین میکنند
وقتی در یک خانم بیشتر از سه فاز حمله وجود داشته باشه تصمیم به مصرف طولانی دارو گرفته میشه
سلام خسته نباشید من طی پنج سال چهار بار دچار توهم شدم که دکتر تشخیص اسکیزوفرنی رو داد که طی بیست روز ادامه داشت ولی با خوردن قرص های ریسپریدون دو و تریفن دو طی یک ماه کامل درمان می شدم ولی حالا که خوب شد می خواستم بدونم چیکار باید کنم که دوباره این بیماری عود نکنه؟ البته من بعد فشارهای عصبی و روانی بیماریم عود می کنه و سوال دیگه ام اینکه در حال حاضر که خوبم آیا باید تا پایان عمرم دارو مصرف کنم تا کی باید این قرص ها رو مصرف کنم؟ با سپاس از شما
جواب ندادم یعنی؟
سلامخسته نباشید آقای دکتر من وسواس فکری شدید و اضطراب و مشکلات خواب داشتم روانپزشک برام سرترالین تجویز کرد بعد به خاطر مشکلات جنسی مراجعه کردمبه آلوینتا(ونلافاکسین)تغییرش داد وریسپریدون یک همبهم دادحالا بعد از چند ماه احساس میکنمبهتر شدمولی یه مشکلاتی دارم یکی چاق شدن زیاد یکی هم با وجود مصرف آلوینتا کاهش میل جنسی شدید دارم می خاستم ببینم برای رفع مشکل جنسی و چاقی چی جایگزین میشه کرد؟میشه فقط ریسپریدون تنها رو استفاده کنم؟ چون به نظرماثر درمانیش بهتر بوده
مکملهایی مثل اهورا لایف.جینکوگل.قهوه.خرما.شیره انگور.سینورکس.ترادامیکس.خارخاسک.
سلام خسته نباشید من پسر ۳ ساله دارم که یک ماه پیش.تشخیص اتیسم گرفته خیلی گریه میکرد هیچ کلمه ای بلد نبود کم خاب و فراری از جمع
یک ماه هست که ریسپریدون بداش شروع کردیم که تمام اون حالت هاش از بین رفته و خیلی عاقل شده خاب کافی هم داره فقط هنوز حرف نمیزنه ایا این دارو به صحبت کردنش کمک میکنه حالا که دیگه مشکلات رفتاریش حل شده ایا بازم باید دارو رو ادامه بدیم
بله خیلی داروی خوبیه.تا وقتی دکترش صلاح میدونه ادامه بدید
سلام وعرض ادب خدمت آقای دکتر.پسرم ۷ سالشه وبیش فعاله وتیک عصبی هم داره…سه ماهه که دکترش ریسپریدون براش تجویز کرده که وزنشو بالابرده بااینکه غذاش معمولی وگاهی اوقات کمه..برای جلوگیری از اضافه وزنش راهکاری وجود داره؟؟
متاسفانه بعضی بچه ها چاق میشن و شکم میارن.بجز رعایت غذایی راه دیگه ای نداره.و تحرک
سلام اقای دکتر خسته نباشید. من بخاطر وسواس سه ماه پیش به دکتر مراجعه کردم و دکتر برام فلووکسامین ۵۰ و پروپرانول۱۰ تجویز کردن. دوماه این قرص هارو با این دوز مصرف کردم و ۲۰ روز پیش دکتر دوز فلووکسامین رو به ۱۰۰ رسوندن و درکنارش ریسپریدون ۱ هم شبی نصفی تجویز کردن. الان دارم استخدام یه جای دولتی میشم و قبلش باید آزمایش بدم حالا میخوام قبل از آزمایش قرص هارو کم کنم و قطع کنم تا نتیجه آزمایشم چیز غیر طبیعی رو نشون نده. میخوام بدونم اگر من ۱۰ روز قبل از آزمایش ها ک ازمایش عدم اعتیاد هم هست من این قرص هارو قطع کرده باشم، آزمایش من طبیعی هستش؟ چون نمیخوام بگم قرص اعصاب مصرف میکنم چون اگر بفهمن ردم میکنن. ممنون از شما
احتمالا نشون نده
از یک ازمایشگاه بپرسید دقیقتر
سلام
آیا ممکن است مصرف بی پریدن حملات پانیک را فعال کند.آیا برای بیماران اختلال اضطرابی توصیه میشود
یا خیر.
نه تنها این دارو بلکه حتی داروهای درمان کننده ی خود پانیک،در دو هفته اول درمان،دچار تحریک و بیقراری overstimulation میشن.ینی انگار پانیک بدتر میشه.که با گذشت زمان و مصرف ارامبخشهایی مثل پام ها برطرف میشن